Home

Home

Doneeractie "Ballen voor de Harkema Opeinde-jeugd"

25 juli 14:15  Nog een paar weken en dan staat het nieuwe seizoen voor de deur! Een seizoen waar hopelijk meer in gevoetbald gaat worden dan de afgelopen jaargang. Een essentieel onderdeel van de voetbalsport is het speeltuig, oftewel de voetbal zelf. Gebleken is dat op onze club een upgrade van dit materiaal nodig is. Met name onze jeugdafdeling, oftewel de toekomst van de club, kan wel wat nieuwe ballen gebruiken. Omdat de club het afgelopen anderhalf jaar veel inkomsten is misgelopen, doen we daarom een beroep op onze trouwe achterban en alle anderen die het groen en geel een warm hart toedragen. In augustus houden we een doneeractie. Doel is om via deze actie 100 ballen te vergaren. Dan kunnen we weer even vooruit! Deze ballen kosten per stuk 30 euro. Er kunnen volledige ballen gedoneerd worden (30 euro dus), maar er kan ook een vrij bedrag gedoneerd worden boven of onder de 30 euro.meer »


De Vrijwilliger; Willem Bakker

21 juli 20:30  Dat een club niet zonder vrijwilligers kan is bij een ieder wel bekend. Binnen onze club hebben wij er ook een groot aantal. Deze vrijwilligers zorgen vooral achter de schermen ervoor dat er vele werkzaamheden worden verricht. waardoor er in het weekend volop gevoetbald kan worden.meer »

10x gelezen

5 juli 1946 - 5 juli 2021: 75 jaar VV Harkema - Opeinde ‘We zijn een echte familieclub’

5 juli 12:00  Het feest van het 75-jarige jubileum van voetbalvereniging Harkema – Opeinde wordt pas volgend jaar gevierd, maar dit jaar komt er wel een jubileumboek uit. In het rijk geïllustreerde boek komen veel clubleden aan het woord van vrijwilligers, trainers, spelers, oud-leden tot het kantinepersoneel. “We zijn echt een familieclub waar saamhorigheid en gezelligheid centraal staan”, vertellen voorzitter Albert Schievink en secretaris Jappie Borger.meer »

6x gelezen

Volop vertier bij Harkema-Opeinde op zaterdag 26 juni a.s.!

26 juni 14:45  Het seizoen 2020/2021 is zaterdag officieel ten einde. Een seizoen met weinig memorabels, maar we gaan het zaterdag toch op leuke wijze afsluiten. Het is dan namelijk weer toegestaan voor publiek om langs het veld te staan. Gelegenheid daartoe is er volop. Er staan namelijk nogal wat wedstrijden op het programma!meer »

26x gelezen

Mutaties bij Harkema-Opeinde 1

8 juni 22:00  Hoewel het seizoen 2020/2021 eigenlijk nooit heeft plaatsgevonden, begint voor de senioren formeel nu de zomerstop. Vaak wordt er dan even kort teruggekeken op de voorbije jaargang, om vervolgens snel vooruit te blikken. Veel om op terug te kijken is er niet. Wel neemt de technische staf afscheid van een zeer gewaardeerd lid, namelijk grensrechter Lammert Kooistra. Na 6 seizoenen hangt Kooistra de vlaggenstok in de wilgen. Dit bericht is bij het scheidsrechterskorps als een bom ingeslagen. Kooistra stond bij arbiters wijd en zijd bekend als een uiterst fair assistent-scheidsrechter en stond zodra er een meningsverschillen waren "de mannen in het zwart" in verbaal opzicht altijd keurig te woord. Gelukkig voor Harkema-Opeinde gaan de diensten van Kooistra niet verloren voor de club. Hij heeft reeds te kennen gegeven zich in een andere hoedanigheid verdienstelijk te willen maken voor de vereniging.meer »

25x gelezen

Isolatienoord trotse nieuwe hoofdsponsor Harkema-Opeinde

19 mei 11:30  In de komende drie jaar mag Isolatienoord zich de nieuwe hoofdsponsor van Harkema-Opeinde noemen.meer »

11x gelezen

De Vrijwilliger: Aafke Polder

19 mei 11:30  Harkema-Opeinde heeft door de jaren heen het geluk gehad dat er naast veel mannelijke vrijwilligers ook altijd een groot aantal vrouwelijke vrijwilligers klaar stond voor de club. De voetbalsport was lange tijd vooral een terrein voor mannen, maar al in de jaren ’70 stond er in Harkema een grote groep vrouwen op die zich bombardeerde tot schoonmaakploeg van Harkema-Opeinde. Een decennium later konden ook in het bestuur van de supportersvereniging en achter de bar de eerste vrouwen verwelkomd worden. Het hoofdbestuur bleef al die tijd vrouwloos. Tot 1993.meer »

13x gelezen

Uit de Oude Doos: Harkema-Opeinde 2 kampioen (2002)

18 mei 11:30  Toen Harkema-Opeinde 2 in 1998 kampioen werd van de reserve vierde klasse, was de verwachting dat het tweede elftal een niveau hoger prima mee zou draaien. Die verwachting kwam ook uit. De jaren na de behaalde titel draaiden de reserves steevast mee in de kop van het klassement. meer »

21x gelezen

Uitslag Jeugdsponsoractie Poeisz supermarkten

6 mei 11:15  Wij zijn ontzettend blij met het bedrag dat de jeugdsponsoractie heeft opgeleverd.

9x gelezen

Tjip-Jan van der Bij keert terug op oude nest

30 april 12:00  Harkema-Opeinde 2 heeft de staf voor het komende seizoen rond. Dat Jan Stoelwinder als trainer gaat fungeren, is reeds in een eerder stadium vermeld. Tevens verheugend is het om te melden dat Wieberen Eilander er een derde seizoen als leider aan vastplakt. Naast deze twee heren, zal ook Tjip-Jan van der Bij als leider aanschuiven.meer »

13x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!