Home - Harkema-Opeinde

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

MO 13 meer dan terechte kampioen in de Hoofdklasse.

20 mei 12:15  Ruim voor 16 mei heerste er al een zekere kampioenskoorts aan de Groen Gele zijde van sportpark de Bosk. Want dinsdagavond 16 mei kon het gebeuren , waar heel veel al wel in het achterhoofd rekening mee hielden. Namelijk dat de MO 13 kampioen zouden gaan worden. Er moest echter nog wel afgerekend worden met een goede tegenstander, namelijk Gorecht MO 13.meer »

24x gelezen

Voorbeschouwing Harkema Opeinde 1-Opende 1

19 mei 12:15  De laatste thuiswedstrijd zaterdagmiddag voor Harkema-Opeinde? Of toch niet? Het gaat erom spannen. Zeker is dat Harkema-Opeinde een heet middagje te wachten staat. Op bezoek komt Opende, de ploeg die al wekenlang zeker is van de eerste plaats. Vijf speelronden voor het einde van de competitie kon de kampioensvlag bij de Peendermantsjes al in top. Dergelijke overmacht is een teken dat er helemaal niets op het behaalde succes valt af te dingen. De 65 punten uit 24 gespeelde wedstrijden onderstrepen dat. Vorige week werd pas het eerste verlies geleden. De ongeslagen status is de succesvolle formatie van trainer Albert Wijbenga dus kwijt. Dat zal geenszins tot gevolg hebben dat de roodhemden het op De Bosk laten lopen. Het blijft morgenmiddag natuurlijk een streekderby. Niet eentje met enorme sentimenten overigens. Harkema-Opeinde en Opende kunnen het namelijk uitstekend met elkaar vinden. Dat bleek in het verleden meer dan eens in de derde helft. In augustus zal Opende ook weer te gast zijn op het S&A Timmer- en Metselwerken-toernooi.meer »

30x gelezen

Harkema JO 15 wint Jan Helfrich toernooi in Harlingen.

18 mei 22:00  Donderdagmiddag 18 mei, Hemelvaartsdag deed de JO 15 mee aan dit grote toernooi in Harlingen. En met veel succes, op een toernooi met eerste- en enkele hoofdklasse teams. De eerste wedstrijd werd er aangetreden tegen de leeftijdsgenoten van het eiland Terschelling. Met dit elftal hadden de Groen Gelen niet veel moeite al viel de overwinning met 2-0 nog bescheiden uit. De spits van de Terschellingers stond letterlijk en figuurlijk de hele wedstrijd op een eiland.meer »

21x gelezen

Harkema-Opeinde organiseert de 1e editie van de fietstocht

10 mei 9:00  Vrijdag 26 mei organiseert Harkema-Opeinde de 1e editie van de fietstocht (20 en 25km route). Kosten Bedragen €2.50 per persoon of €5.00 per gezin. Iedereen is welkom en voor alle leeftijden. Vertrek tussen 18:00 en 19:00.

25x gelezen

Sponsorloop Harkema-Opeinde/SC Heerenveen groot succes!

16 april 21:30  Dit kunnen we zeker concluderen na afgelopen vrijdag (Goede vrijdag). Na een zeer succesvolle actieperiode de afgelopen weken was het vrijdagochtend 7 april eindelijk zover. Met 27 jeugdleden en veel ouders, zijn we vrijdagochtend vroeg vertrokken naar het Abe Lenstra stadion waar de sponsorloop plaatsvond. Dat deze sponsorloop een succes zou worden stond namelijk al bij voorbaat vast. De kinderen hadden namelijk de afgelopen weken 480 sponsoren binnen gehaald. Gezamenlijk betekende dit een reuze bedrag van € 5635,50. Een uitslag waar we bijzonder trots op zijn.meer »

32x gelezen

Harkema-Opeinde in top-5 na zege bij Lions

16 april 12:00  Harkema-Opeinde heeft in de jacht op een prijs zaterdagmiddag prima zaken gedaan. In Leeuwarden werd directe concurrent Lions met 3-5 verslagen. Met een sublieme eerste helft werd een stevig fundament gelegd voor de uiteindelijke overwinning. Dat het hierna toch spannend werd was wellicht onnodig. Toch overheerste na het laatste fluitsignaal bovenal tevredenheid. Als collectief werd de driepunter over de streep getrokken. Dat tegen een zeker niet kinderachtige tegenstander. meer »

69x gelezen

MO 13 wint ook de vijfde wedstrijd op rij en houden ook nu weer de nul.

16 april 9:00  Zaterdag 15 april kwam Roden op bezoek bij de Groen Gelen van de Bosk. Reeds 2 keer eerder werd er tegen de MO 13 van Roden gespeeld. Beide wedstrijden, een oefenwedstrijd en eentje in competitie verband werden gewonnen . Echter het waren zeker geen gemakkelijke zeges. Dus zeker geen tegenstandster die men mocht onderschatten. Iets waar Janko en Sander de meiden zeker op had gewezen in de voorbereiding op deze wedstrijd. Ook vandaag waren de meiden de bovenliggende partij. Al moet er bij gezegd worden dat de Harkemaster meiden zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen speelden. In de eerste helft waren er toch mogelijkheden genoeg om de score te openen. Misschien wel de beste in de eerste helft voor Melissa. Zij schoot een bal prima op goal. Alleen stond er een keepster bij Roden in het doel die deze bal prima redde. Hierdoor was de logische 0-0 bij rust verklaarbaar.meer »

26x gelezen

Karaoke Party verplaatst!!

12 april 12:00  Let op: Het themafeestje in de kantine wordt verplaatst naar 29 april!! Aanvang 20:00 Kom verkleed als je favoriete zanger(es)

58x gelezen

Harkema-Opeinde haalt uit in Oudebildtzijl

9 april 21:30  In de schaduw van de Oudebildtzijlster windmolens heeft Harkema-Opeinde de vooraf als lastig bestempelde inhaalwedstrijd tegen Ouwe Syl in een klinkende 0-6 zege omgezet. Na de eerdere thuisnederlaag opnieuw een teken dat de Harekieten in een veel betere flow verkeren dan voor de winterstop. Sowieso was het een prima zaterdag voor “De Heide”. Na afloop bleek dat in de kop van het klassement nogal wat punten waren gemorst. Stilletjes sluipen de groengelen dichter in de richting van de top-5. Nog zes wedstrijden vlammen en dan zien waar het schip is gestrand begin juni.meer »

18x gelezen

Sponsorloop gaat als een speer!!

1 april 12:00  Tussenstand van de sponsorloop die volgende week 7 april plaatsvindt bij het Abe Lenstra stadion💪🏻 Zet nog even een eindsprint in jongens en meisjes, alle opbrengsten gaan naar de club💚💛 TOTAAL: 389 SPONSORS -> € 4,278.00meer »

61x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!