Lid worden - Harkema-Opeinde

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Lid worden

lid_worden.jpg

Geweldig dat je lid wilt worden bij Harkema-Opeinde of dat u uw zoon/dochter bij ons komt inschrijven! Iedereen is van harte welkom bij onze mooie club, want we kunnen met trots zeggen dat we een echte familieclub zijn. Niet voor niets is ons motto bij Harkema-Opeinde dan ook “met elkaar, voor elkaar!”. Wij vinden dat plezier en prestatie hand in hand moeten gaan. Er is namelijk niets mooier dan breed glimlachende spelers op het voetbalveld zien staan!

Wat bieden wij?

Harkema-Opeinde beschikt over maar liefst vijf seniorenelftallen: een eerste, tweede, derde, vierde en ook een damesteam, bovenop een 35+/45+ team. We beschikken daarnaast over meerdere junioren/puppillen teams. Alle teams worden begeleid door ervaren trainers; velen daarvan spelen zelf in het eerste elftal en weten dus hoe het is om de jeugdopleiding van Harkema-Opeinde te doorlopen en kampioen te worden in het eerste elftal. Ons doel is om al onze jeugdspelers hetzelfde gevoel te kunnen geven.

Het ontbreekt ook de seniorenelftallen aan niets. Mede dankzij goede begeleiding en uitstekende voorzieningen op de club komen het eerste elftal en tweede elftal van Harkema-Opeinde na hun kampioenschap uit in hogere klassen. Het damesteam slaagde er zelfs in door goed teamwork een geheel verzorgd teamuitje en 1000 euro aan sponsorgeld te winnen. Tekenend was dat alle overige seniorenteams de dames hebben geholpen om de wedstrijd te winnen, als een echte familie!

Lid worden

Wil je net als andere tevreden Harkema-Opeinde-leden ook de stap maken naar groen-geel? We snappen dat je geen zin hebt in talloze administratieve zaken, maar gewoon zo snel mogelijk wilt voetballen. Daarom regelen wij bijna alles voor je. Wel zo makkelijk!

Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens op het inschrijfformulier invullen. Dit mag op de papieren versie, maar in deze moderne tijd mag je uiteraard ook in een email of in een whatsappje de gegevens doorsturen. Dit kost nog geen twee minuten en is daardoor veel sneller.

De inschrijfformulieren zijn op de volgende manieren verkrijgbaar en kunnen ook bij deze personen of op deze adressen weer worden toegestuurd of ingeleverd:
– Whatsapp/Facebook: bij Jappie Borger (0611702953)
– E-mail: secretaris@harkemaopeinde.nl
– Persoonlijk: inleveren bij Jappie Borger (Warmoltstrjitte 46a, 9281PS Harkema)
– In de kantine van Harkema-Opeinde

De benodigde gegevens hebben we hieronder even uitgewerkt, zodat ze makkelijk gekopieerd en doorgestuurd kunnen worden:
*Voornaam/Voornamen:
*Achternaam:
*Postcode en huisnummer:
*Geboortedatum:
*E-mailadres:
*Telefoonnummer vast:
*Telefoonnummer mobiel:
*Bankrekeningnummer (IBAN):
*Middels het invullen van dit formulier machtig ik de voetbalvereniging Harkema-Opeinde om mijn contributie per automatische incasso te innen

Wij zijn Harkema-Opeinde – met elkaar, voor elkaar! We zien je graag terug in het groen-geel! ??

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!